datacentre

Overzicht

Hier bij FruFix is het ons doel om onze klanten te voorzien van dienstverlening en ondersteuning die op allerlei gebieden belangrijk is voor uw bedrijfsvoering. Deze bieden wij aan met de beste service en tegen zeer concurrerende tarieven, die vastgelegd worden in een SLA (Service Level Agreement). Hier rechts naast vindt u enkele services waarin wij u als klant in kunnen voorzien.

Niet kunnen vinden wat u zoekt?

Kunt u niet de service en/of informatie vinden waarnaar u op zoek bent? Of wilt u meer informatie voor een service op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door onderstaande knop te gebruiken.

Onze Services

 • Hardware Onderhoud

  Van het vervangen van een defecte disk tot het vervangen van de controllers, wij leveren aan onze klanten hardware onderhoud van A tot Z!

 • Installatie

  Uiteraard behoort de installatie van uw systemen ook onder de diensten die wij verlenen. Omdat uw systemen de basis vormen van uw bedrijf is het van cruciaal belang dat dit goed uitgevoerd wordt.

 • Systeem Verhuizing

  Moeten uw systemen worden verhuist? Voorkom onaangename verassingen door uzelf te verzekeren van een goede service. Hierin is het van cruciaal belang dat er een goede voorbereiding (bijv. site visit en rollback scenario) heeft plaats gevonden alvorens tot deinstallatie, transport en installatie op nieuwe locatie wordt overgegaan.

 • Degaussing

  Wist u dat na het formatteren van een harde schijf de data weer gereconstrueerd kan worden? Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsdata veilig is en niet in verkeerde handen terecht komt nadat uw datadragers (bijv. Harde schijven, USB-sticks) uw pand verlaten? Wij voorzien onze klanten van een professionele verwijdering van uw bedrijfsdata door middel van een veilige afvoerprocedure en het daadwerkelijk degaussen en/of fysieke vernietiging van de datadrager.

 • Uitrol & Migratie

  Bij elke organisatie wordt op een gegeven moment besloten dat de hard- en software moeten worden vernieuwd of gestandaardiseerd. Wij zijn u graag van dienst met de uitrol en migratie naar uw nieuwe omgeving.

© Copyright - Frufix Fieldservices