datacentre

Frufix Fieldservices

Hier bij Frufix Fieldservices staan we voor resultaat in plaats van excuses. Wij doen dit door gebruik te maken van onze kennis en ervaring binnen de continue veranderende sector.

Flexibel

Ons streven is om onze klanten te voorzien van een flexibele dienstverlening. Zodoende ervoor te zorgen dat wanneer uw organisatie verandert, wij meegroeien en wanneer noodzakelijk de dienstverlening krimpen zonder in te leveren op kwaliteit.

Ons Team

Ons team van uiterst ervaren en getrainde engineers zijn zeer capabel om de beste diensten te verlenen zodat uw bedrijf zich kan blijven focussen op uw primaire bedrijfsactiviteiten.

Over Ons

FruFix is een jonge onderneming die in 2008 is ontstaan door de veranderende behoefte binnen de sector.

Bij FruFix houden we ervan om dingen anders en beter te doen! Bij de oprichting zijn we gestart met een simpel en duidelijk uitgangspunt: dat we zorg moeten dragen voor een betere kwaliteit en service dan onze competitie, die optimaal aansluit op de behoefte van de klant.

 • Professioneel

  Professionaliteit is bij FruFix voor al onze klanten een vanzelfsprekendheid!

 • Betrouwbaar

  Bij FruFix bent u verzekerd van een uiterst betrouwbare en ontzorgende dienstverlening aan uw organisatie.

 • No-nonsense benadering

  Bij Frufix zijn we trots op onze no-nonsense benadering. Hierdoor onderhouden wij directe en korte communicatielijnen met onze klanten.

 • 24/7 Support

  Om te zorgen dat uw downtime tot een minimum wordt gehouden bieden wij 24/7 support en service aan.

Ondersteunde producten

 
© Copyright - Frufix Fieldservices